legalisdj.hu » Antoan
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Antoan
város: Budapest
közösségi média:


Heti Top 20 listám

mainstream tánczene (dance, house, trance, electro, stb.)

1. Dj Hlásznyik: Need
2. Dziathy: Let Myself Go
3. CGeorge: Deflected
4. Agenda: Digitalism
5. Aaran D: Chance Of A Day
6. Ripperton: She Brushed My Cheek
7. Below Bagkok: Bruises
8. Lee Houser: Liquid State
9. Mennie & Alex Neri: My Old Piano
10. Shabaka Hutchings: Everything
11. Dead Space: Music`s In Me
12. NY Garage: All Up To You
13. Jaap Ligthart: Ritual
14. Baron: Never Slow Down
15. Soulshaker: Greenwich
16. Karl Vincent: Aboriginal Drum
17. Raoul Paul: Spectre
18. Acid: Camshaft
19. Marbach: Life Meds On Sunday
20. Markus Klee: What`s Up
Bemutatkozás, információk

Elég korán, már 2évesen megkaptam az első fejhallgatómat édesapám jóvoltából, aki szintén lemezlovas volt a 70s években. Itt nagyjából el is dőlt a pályaválasztási kérdés!
Közel 20éve kezdtem gyűjtögetni a zenéket, és 15 éve dolgozom a Szórakoztatóiparban.

A 90's évektől egészen napjainkig zenékkel tartok különböző rendezvényeket, és más egyéb partikat. Fő Profilom a 90's Dancefloor, és a mai Club House slágerek, de bármely stílusban megállom a helyem, úgy, mint Rnb, Hip-Hop, Retro 80's-90's, Magyar Disco slágerek, és ebből adódóan, szinte minden stílusú szórakozóhelyen szívesen foglalkoztatnak.2007-ben a zeneipar elit dj-ivel játszhattam együtt a Papp László Sportarénában, egy jótékonysági gála keretén belül. 2011-Szilveszterén a Bikini együttes koncertje után voltam fellépővendég, a Székesfehérvári Sportcsarnokban, ahol közel 2000 emberrel buliztam egészen reggelig, egy hatalmas Retro Parti keretein belül.
Nyaranta a Siófoki Tesók Cafe & Bárban vagyok, mint Rezidens Dj, a Siófoki sétány talán legelitebb szórakozóhelyén, ahol esténként, több százan fordulnak meg.
Fellépéseim mindig a lehető legjobb hangulatban telnek, rengeteg energiát, és szervezettséget fektetek a munkámba, ezért is van, hogy minden egyes bulim után pozitívak a visszajelzések, és csalódásmentes estét tudok magamnak, a közönségemnek, és a Clubok-Pubok tulajdonosainak egyaránt garantálni.


Bemutatkozó/promo videó:

http://www.youtube.com/watch?v=amCff6r2TrM

Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
1997-2012 Sweet Night,Morrisons,Ráday,Oldrams,Platinum,Papp László aréna 2007,klub 112,B Seven,Silver dance, Budapest,Sz.fehérvár,dunakeszi,Békés Megye stb..

Hivatalosan megjelent saját dalok/remixek

Évszám Előadó Cím Link
2012 yellineck & tony klein(antoan) illegal minimal
© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia