legalisdj.hu » Dj Jámbor
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Dj Jámbor
város: Simontornya
web/blog: https://eskuvo-es-party-dj-szolgaltatas.webnode.hu/
közösségi média:

zene és videó:

Bemutatkozás, információk

TÖRTÉNETEM a hangok mögött...
Nevem Jámbor Bálint István

Egy nagyon jókedvű, vidám és segítőkész személyiségű ember vagyok aki a rendezvényein igényesség és tökéletesség harmóniáját szemelőt tartva járja a zenés rendezvényeket Esküvőket, Retro és Club-Disco-at, Falunapi vagy Egyesületi rendezvényeket.

Az úrnak 1984.-évében születtem 5 testvéreim közül szüleim utolsó fiú gyermekeként és az elmondások szerint már kis-gyermekkoromban is erős vonzalmaim voltak a zene és a ritmikus hangok iránt aminek nem kis jeleit mutattam.

A ZENE szeretete és a hangok iránti genetikai kód már anyai nagyapámról örökletesen véremben volt és az a életem része mivel Ő HIVATÁSOS TANULT ZENÉSZ-ként már húzta a talpalávalót az akkori időkben és bizony-bizony az idősek szerint legendás hírű tehetséges zenész volt az ÖREG.


Csak idő kérdése volt hogy mikor illetve, én milyen formában folytatom az örökségét ami a hangulatfokozás és a zene szolgáltatása...


A Dj Szakma iránti kapocs úgy 14.-évesen ragadott magával, iskolai DISCO volt az első löket míg aztán megismertem egy remek embert aki DJ pályafutásom kezdetén nagyon sokáig támogatott, lehetőséget és eszközöket biztosított rendezvényein hogy éles bevetésben mérettessek meg a DJ-szakma követelményeivel szemben és mentorállt, egyengette utamat és tanított hogy kedvelt és tehetséges műsorvezetővé válhassak és minden területen a tudása legjavával okított és az emberséget se hagyta ki így illemre, toleranciára, a szakma írott és íratlan etikai szabályaira is felhívta figyelmem.

Apám helyett apám volt....

EZÉRT AMÍG ÉLEK ÖRÖKKÉ HÁLÁS LESZEK...

KÖSZÖNET ÉRTE HERCZEG LAJOS-nak


A DJ Pult varázslatos világa SZERELEM VOLT AZ ELSŐ PILLANATRA ami azóta is tart.

A szikrázó fények , táncoló mosolygós arcok a hangok és a hangerő együttes hatása szinte egyből egy kis magot vetett el a szívembe hogy ezt szeretném csinálni és ez lesz az én vesszőparipám szinte eufórikus állapot kezdett uralkodni rajtam hogy én DJ szeretnék lenni.

A zene számomra egy nagyon fontos eszköz ami kapocs ember és ember között ami egy adott eseménnyel párosítva képes egy életre meghatározó pillanat és élmény lenni ami barátságok és szerelmek születésének főszereplője.

Mert ZENÉVEL ünnepelünk szerelmeket, évfordulókat, házasságkötéseket, ZENE a nemzeti himnuszunk és a SZÍVVERÉSÜNK is egy ZENE hisz üteme van és ez a hang a legkedvesebb számunkra az élet igazi hangja.

2016.-ÉV egy fontos évszám számomra ugyanis a LEMEZLOVAS szakma egy új területén kezdtem el tehetségem kamatoztatni ESKÜVŐ ÉS PARTY DJ SZOLGÁLTATÁST is felvettem a profiljaim közé és főként ezt a szolgáltatási irányzatot igyekszem kiszolgálni.

ESKÜVŐ
19 éve boldog párkapcsolatban élek és 10 éve házasemberként tudom hogy az ember életének legmeghatározóbb pontja ez az ESEMÉNY amikor a TÖKÉLETESSÉG nagyobb hangsúlyt és több figyelmet érdemel.

Ennek a felelősségteljes szerep tudatában állítom össze eszközeimet, műsoromat, a párok kívánságait, és kéréseit figyelembe véve ezeknek az irányelveknek követésével vezénylem és alakítom megfelelően a lehető legjobb hangulatot...


Ennek tudatában állok mindig örömmel a DJ PULT varázslatos világa mögé és minden erőmmel és tudásommal a legemlékezetesebb zenés esemény megvalósításán dolgozok, együttműködve a rendezvényen tevékenykedő szolgáltatókkal (fotós, ceremónia-mester, pincér, stb...) így kiteljesítve minden követelményt legjobban az eseményt tükröző slágerekkel készülve valósítom meg a várva várt alkalmat a vendégek és megbízóim legnagyobb örömére és elégedettségére.

Zenei stílusaim változatosak, 3 évtizedet összefoglaló minden igényt és korosztályt kielégítő slágerekből és műsorösszeállításból állnak, hogy a rendezvényeimen az eltérő korosztályok közötti harmóniát megteremtsem és emlékezetes pillanatokat alkossak az emberek számára.

A ZENE MINDENKIÉ...

Rendezvényeimen teljes mértékben szemelőt tartom az esemény etikai, illem és kultúrális kívánalmait, ennek függvényében nem dohányzom, alkoholt nem fogyasztok és mindig az alkalomhoz illően időben érkezem és annak elvárásai szerint választom meg ruházatomat és TECHNIKAI eszközeim és zenei műsorom összeállítását, kínálatát.Remélem hogy egy megbízható, szimpatikus embert ismertél meg bennem és hamarosan ezt személyesen is tapasztalhatod és örömmel várom a személyes találkozást, rendezvény felkérést..


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2019.02.16 Arany János Műv-ház Retro Disco Alap
2018.11.17 Tök Király Pizzéria Jótékonysági Retro Disco Aba

© 2011-2020 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia