legalisdj.hu » Dj Miller
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Dj Miller
város: Budapest
web/blog: http://www.djmiller.hu
OKJ/OSZK vizsga száma: OSZK 1029
közösségi média:

zene és videó:


Heti Top 20 listám

mainstream tánczene (dance, house, trance, electro, stb.)

1. DJ MILLER: VIRGIN'S BACK
2. S!D & DJ MILLER: ABNORMAL SEX
3. MICROWAVE MONKEYS FEAT. NITA: TWIST IN MY SOBRIETY
4. Microwave Monkeys feat. Nita: I've been thinking about you
5. Microwave Monkeys feat. Nita: The Rain
6. MILK & SUGAR: Summertime
7. CHARLIE PUTH: Attention
8. NEW LEVEL EMPIRE: Belédfulladnék
9. PORTUGAL. THE MAN: Feel It Still
10. ROBIN SCHULZ feat. JAMES BLUNT: OK
11. TIËSTO feat. BRIGHT SPARKS: On My Way
12. ED SHEERAN: Shape Of You
13. JAMIROQUAI: Cloud 9
14. OFENBACH vs. NICK WATERHOUSE: Katchi
15. THROTTLE: Hit The Road Jack
16. TOM TYGER: Dimini
17. P!NK: What About Us
18. TIMMY TRUMPET & KRUNK!: Al Pacino
19. TIËSTO & SEVENN: Boom
20. ANTONYO: Been Too Long
Bemutatkozás, információk

Beleszülettem a diszkó korszak kellős közepébe. Hároméves lehettem, amikor édesapám véletlenül a kobakomra rakta hatalmas fejhallgatóját, azóta állandóan ütemre jár a fejem. Az óvodában bakelitlemez volt a jelem, az általános iskolában pedig már folyamatosan bulizni akartam, annak ellenére, hogy akkoriban egy nem gyenge, SZTK-keretes szemüvegben nyomultam. Mindeközben rendszeresen szabotáltam az iskolaköpeny és az úttörőnyakkendő viselését, az egykori ellenőrzőfüzetem pedig a mai napig elrettentő példaként díszeleg iskolám „ereklyéi” között, mivel igazgatói intők begyűjtésében talán még mindig én vagyok a rekorder. Középiskolás koromban aztán partiztam is rendesen, majd röviddel később már a pult másikoldalán találtam magam.
Lemezlovászi tevékenységemet 18 évesen kezdtem, de a Magyar Honvédség úgy gondolta, jobb lenne, ha egy évig a hazámat szolgálnám és védeném. Engedtem a csábításnak. Ebből az egy évből hosszútávon csak a sapkagyártók profitáltak, ugyanis megkopaszodtam, és azóta sapkákkal pótolom a hajam helyét. Van is belőle több tucat, gyűjtöm őket, mint a média a celebeket. Ennek egyetlen hatalmas előnye van, hogy nem kell rettegnem sem az őszüléstől, sem a kopaszodástól.
Az elmúlt 20 évben bejártam Budapest és az ország legnevesebb klubjait, valamint legsötétebb bugyrait, rádióztam hosszú éveken át, hallgattam médiatudományt az egyetemen, összegyűjtöttem 9000 lemezt, készítettem saját slágereket és remixeket, de továbbra is a zene és a közönség éltet.


Bemutatkozó/promo videó:


© 2011-2018 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia