legalisdj.hu » Dj Petty
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Dj Petty
város: Eger
web/blog: http://djpetty.hu
OKJ/OSZK vizsga száma: OSZK 0296
közösségi média:


Heti Top 20 listám

mainstream tánczene (dance, house, trance, electro, stb.)

1. ED SHEERAN: Bad Habits
2. DUA LIPA: Love Again
3. KUNGS: Never Going Home
4. MAJESTIC x BONEY M: Rasputin
5. MINELLI: Rampampam
6. NATHAN EVANS: Wellerman
7. MASTER KG feat. NOMCEBO: Jerusalema
8. LOTFI BEGI x GÁSPÁR LACI x MAJKA: Hurrikán
9. LOTFI BEGI x BURAI: Háborgó mélység 2
10. JASON DERULO: Take You Dancing
11. GOODBOYS: Bongo Cha Cha Cha
12. BURAI x BINHKY x ROB x DAN: T?z és Víz
13. DIET CANDY: Fever
14. RITON x NIGHTCRAWLERS feat. MUFASA & HYPEMAN: Friday
15. VIZE feat. LANIIA: Stars
16. JAWSH 685 & JASON DERULO: Savage Love (Laxed - Siren Beat)
17. REGARD: Ride It
18. MAJOR LAZER feat. GUAYNAA: Diplomatico
19. MAJKA & CURTIS & NIKA: A csúcson túl
20. SHOUSE: Love tonight
Bemutatkozás, információk

Nevem Tóth Péter (Dj Petty), születtem 1978 januárjában Egerben, sokaknak titokzatos, félelmet ébresztő, leginkább szerencsétlen, ám de misztikus napon, 13-án, pénteken (talán a film is innen!?).
Mint sok más „halláskárosultat”, már engem is gyermekkoromban megmérgezett a fekete lemez. Már az általános iskola 7-8. osztályában énekóra előtt-közben a Tesla lemezjátszót bűvöltem, az énektanárom „nem kis örömére”, ennek ellenére rám bízták az iskola stúdiósa címet (lehet rosszul tették?!).

Ebben az időben egy igen jó nevű egri diszkós, Fekete Attila (Kefe) elkezdte nekem felvenni lemezeit kazettára, ill. havi rendszerességgel külföldről rengeteg vadonatúj CD-vel érkezett és innen már megállíthatatlan voltam.
Ezután jött a számtalan sulidiszkó Anga Laci barátommal, ’94-től 2001-ig (Laca-Totya-buli néven fémjelezve) az Ifjúsági Házban, havi 1-2 alkalommal. Ezek közé tartozott Eger első laser-rave partija is. Közben volt még Keri, Katkó, Egészségügyi, Szilágyi, Gárdonyi, Közgé, Neumann, mint középiskolás diszkók, napjainkig. 1998-ban megrendeztük a Party ’98. név alatt futó rendezvényt a Körcsarnokban, ahol Karival pörgettük a lemezeket hajnalig. Ugyanezt megtettük ’99-ben is. 2008. év vége első RádióegerDj Party. Helyszín: Broadway Studio. A stáb: Richmonde, Ufo,Wink, Frenkyboy, Andy State, Orszy, Tóth Péter (drusza) és én. 2009. márciusa az Egri Est és a Resident Club bemutatja: Spring Party a RádióegerDj rezidenseivel. 2009. április 29. Hippolit Club harmadik RadioegerDj Party. A Hippolit Clubban a nagy sikerre való tekintettel havi rendszerességgel jelentkeztünk RadioegerDj’s Night-al. 2014-ben az első alkalommal megrendezésre kerülő Feszt Eger Silent discojának fellépő dj-je voltam.

A középiskolákkal egyetemben mentek az (EKF) főiskolás bulik ’97-99-ig a Hungária Táncklubban, Dj Richievel és Dj Imivel zenéltünk sláger és retro zenéket. 1999-2001-ig a Malibu falai között folytatódott mindez és ha már a fősuliról van szó, valamilyen szinten ez a feeling 2005-től átszállt a Hallgatói klubra is. 2006-2007-ben pedig nagyon nagy fősulis bulikat éltünk meg a Kazamatában és a Mélyvíz Dance Clubban is. 2008. őszétől pedig a Szent István Pubban pörgettünk Dj Novi barátommal. 2012-ben pedig Tiszafüreden egy eszméletlen Partyt raktunk össze Endruval a gólyáknak. 2013 szeptemberétől pedig az egri Gödör főiskolás hétfőinek rezidense voltam.

Ahogy komolyodott és sűrűsödött a fellépés, rá kellett szánnom magam az OSZK által kötelezővé tett DJ vizsga elvégzésére, ami 1999-ben elsőre sikerült. 2003-ban csatlakoztam a Magyar Lemezlovas Egyesülethez (Magyar DJ Szövetség).
2002-ben mixeket is készítettem a Rádió1 Cafe del Mar című péntek esti műsorába. 2008-ban pedig hetedmagammal megalapítottuk a Rádió Eger vadonatúj dj műsorát a RádióegerDj-t, ami nagy népszerűségnek örvendett.

Az iskolákból kilépve Eger kisebb-nagyobb szórakozóhelyein is garázdálkodtam, így például: ’94-Fagyikert, ’96-Club Capital, Galaxis Disco, 2001-T-Rex, Grill Night Bar, 2002-Egri Est Cafe, Colt, 2004-1St Club, 2005-2006-Globe Club, Bowling Pub, Kazamata disco, 2007-Club Amazon, 2009- től pedig Broadway Produkcio tagjaként indulásként Dévényi Tibibácsival Pörgettem a retro lemezeket a Groove 54 clubban. 2010-től 2013-ig rezidens dj voltam a Hippolit Clubban. 2013 tól az új rezidencia az ex Resident club alias Bistro pultja mögött pörgettünk dj Bári barátommal. 2013 nyarától pedig az egri Gödör Cult Club pultja mögött tevékenykedem szinte mindenfajta stílusban. Jelenleg, 2016 őszétől az új köntösbe öltöztetett Leonardo Clubban havi 2 alkalommal Rezidenskedem. 2012- től viszont nagyobb szerepet kapott a mai napig divatos és keresett főbb tevékenységi irány, a céges rendezvényeken és esküvőkön való Dj szolgáltatás és technikai lebonyolítás.

És aki azt hinné, hogy szülővárosomból ki sem mozdultam, annak még egy pár vidéki infó: ’97-Füzesabony-Holiday disco, Bélapátfalva-Delta disco, ’99-Bogács-Flamingó disco, 2000-Gyöngyös-City disco (Richievel), Pétervására-Horizont Dance Club (Richievel). 2002-től napjainkig minden nyáron Tiszatavi diákparti Sarud, 2004-2005-Balatonfüred, 2008-2009-Tihany. 2009-től Mezőkövesd-Movie Club, 2012-től 2013-ig rezidens dj voltam a szilvásváradi Club Rh- ban, vendég dj voltam a hajdúszoboszlói Ambrózia Clubban. 2013 nyarán pedig a mezőkövesdi Zsóry Sunset teraszán kevergettem kéthetente változatos stílusokban.

Zenei stílusokban abszolút rugalmas vagyok és naprakész a retrotól a rockon a funkyn keresztül napjaink slágerzenéin át a progresszív zenékig.

Természetesen céges és esküvői rendezvények technikai és zenei lebonyolítását is vállalom, igény szerint karaoke szolgáltással. Évek óta 4*-os Ködmöm Csárda és Borétterem rezidens esküvői dj-je vagyok, és folyamatos céges rendezvények dj -je a 4*-os Hotel Eger Park- ban, a 4*-os Hunguest Grandhotel Galyában, 4*-os Saliris Resort Spa & Konferencia Hotelben a 3*-os Hunguest Hotel Flórában, és a 3*-os Hotel Szent Istvánban…


A diszkózáson kívül Borhy András (Kígyó) „Egal Cult Club” technikus barátommal hangosítással is foglalkozunk. Pl.: Nemzetközi akrobatikus Rock & Roll gála Eger, Országos Thai box gála Eger, Tisza Tavi Diákpartyk, Tranzit Tüzép családi napok, színi előadások, stand up fellépők…
Hangosított zenekarok, együttesek, előadók: Roy és Ádám, Hevesi Tamás, Hevesi Imre, Zanzibár, Sugárloaf, Pótkerék, Disco Express, Erős Pista, Kupak Tamás és a sörnyitók, Doors emlékzenekar, Mom’s Favourite, Team zenekar, Kowalsky meg a Vega, Emergency House, Animal Cannibals, Zoltán Erika, Détár Enikő, Caramel, Sub Bass Monster, Bunyós Pityu, Dukai Regina, Erox Martini, Vastag Csaba, Vastag Tamás, Sípos F. Tamás, Pákai Petra, Csézy…


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2010-2013 Hippolit Club Eger

© 2011-2021 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia