legalisdj.hu » Dj Szücsy
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Dj Szücsy
város: Szentes
web/blog: http://www.djszucsy.hu
OKJ/OSZK vizsga száma: OSZK 00873
közösségi média:

Bemutatkozás, információk

Szűcs Gábornak hívnak.1981-ben születtem Szentesen.
Kezdetben én is mint minden Dj általában iskolai rendezvényeken szerepeltem mint hangosító. Általános iskola 6. osztályától kezdve gyűjtöttem a kazettákat, majd később a cd-ket. A ballagási pénzem is a felszerelésem fejlesztésére ment rá. Ezt követő évek otthoni gyakorlással teltek. Közben megismerkedtem idősebb és tapasztaltabb lemezlovassal Molnár Sándorral, akitől próbáltam ellesni a Dj szakma rejtelmeit. Megtetszett a dolog , annyira ,hogy azóta sem sikerült kilábalnom belőle.
2000-ben megismerkedtem a hírhedt csongrádi Big Billel. Délutánonként ha ráértünk összejártunk gyakorolni a mixelést. Ekkor már neki volt vizsgája .
2001-ben Budapesten én is sikeres vizsgát tettem mint technikás mixelő.2002-től már a szegvári Centerben nyomtam a talpalávalót havonta 6 alkalommal 2 éven keresztül. Röviden így indultam el a pályán.


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2012 Horváth-Kert Mindszent
2010-2011 HF Club Kunszentmárton
2010-2011 Club Sing Sing Szentes
2009-2011 Felsőpárti Szentes
2002-2011 Center Szegvár

© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia