legalisdj.hu » Dj tothka
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Dj tothka
város: Győrújbarát
web/blog: http://rendezvenygyor.hu
OKJ/OSZK vizsga száma: OSZK dj547
közösségi média:

zene és videó:

Bemutatkozás, információk

Az első Audio Sonic cr227 magnót 1974-ben kaptam....már akkor érdekeltek szüleim összegyűjtött bakelit lemezei,amiből később szerencsére én is begyűjtöttem vagy 1000db-ot.
Az első bulit életemben a 6 vagy 7 osztályos klubdélutánomon csináltam,elővezetve a gondosan összegyűjtött felvételeket a POPTARISZNYA,a MAGNÓSOK MAGNÓSOK és egyéb pl az osztrák HITPANORAMA című rádió műsorokból.Később a technikai érdeklődéstől vezérelve villamosipari szakközép suliba jártam,s itt már rendszeresen garázdálkodtam a BASF és AGFA szalagokkal és a TESLA szalagos magnóval.Pár év múlva LIME discósvizsgát tettem,és szinte az összes Győr környéki faluban rendeztem szerencsére sikeres bulikat.
Később komolyra fordult a dolog,megvettem az első TECHNICS sl1210mkII met.Valamint sikeres Hivatásos Előadóművészi engedélyt is szereztem.
A bulik nem csak hétvégén éjjel tartottak,hanem nappal is...:-)mivel kb 4-5 évig voltam műsorvezető-szerkesztő a mostani R1-ben,ami nálunk Győr környékén RÁDIÓGYŐR fm 96.4 ként indult.Itt minden nap 4 óra élő adást vezettem.
Valamint DOKI alias Lauscher Zoli barátommal elindítottuk az első győri hétvégi éjszaki műsort a PÉNTEK ESTI GÁZt.
Nem volt gáz...nagyon nagy hallgatottságra tettünk szert a régió vezető rádiója lettünk,műsorunk az egyik legkedveltebb,leghallgatottabb lett.
A lelkesedés később kiterjedt egy szórakoztató könnyed szombat éjszakai programra is játékokkal,helyszíni DISCos bejelentkezésekkel,helyi műsorvezetéssel.
2000-től elindítottam karaokes tevékenységemet is,mára az egyik legprofibb ismert karaoke műsorvezető vagyok.
Aktívan zenélek ma is,a 80-as,90-es évek,és napjaink legjobb slágereiből VIDEO disco műfajban.
Ütemre keverve a zenét,effektelve a videót,óriás kivetítőn.
Én még régi vágású Dj vagyok,aki ha kell szövegel,és ahogy a nagy öregek,B.Tóth Laci,Cintula,és Arató is mondta:
a discós TANÍT,NEVEL,SZÓRAKOZTAT....


Bemutatkozó/promo videó:

youtube.com/watch?v=oJQu-f-DLdU

© 2011-2021 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia