legalisdj.hu » DJ.Lucky
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

DJ.Lucky
város: Székesfehérvár
web/blog: http://www.eskuvoi-dj.com/
közösségi média:

zene és videó:

Bemutatkozás, információk

Rólam egy pár szóban

Az esküvői bulik az életem részét képezik már évtizedek óta. Nagyon sok lakodalomban vettem részt, mint esküvői szolgáltató.

Kisgyerek korom óta vonz a zene, és nyugodtan elmondhatom hogy zene téren mindenevő vagyok. Hatodikos koromban elkezdtem gitáron tanulni és mai napig gitározom énekelek. Van egy zenekarom is akivel már 15 éves korom óta lakodalmakban bálokban zenélünk.

Az utóbbi időben egyre nagyobb igény mutatkozott az esküvőkön a Diszkó zene iránt, több alkalommal ahol zenéltünk volt DJ is, valamint a fiatal párok több alkalommal kértek tőlünk is DJ szolgáltatást. Innen jött az ötlete, hogy ( mi is ) én is elkezdem ezt a számomra igen csak közel álló műfajt a DJ skedést.

Nem egy előre legyártott lista alapján engedem a zenéket, mindig figyelem a vendégek reakcióját hangulatát és az alapján döntöm el hogy mi lesz a következő zeneszám.

A DJ szolgáltatás mellé választható élő zenei szolgáltatás is.

Amennyiben a kevert szolgáltatást választjátok, akkor a Dj árból jelentős kedvezményt biztosítok.

Bővebb infót a honlapomon találsz:

http://www.eskuvoi-dj.com/


Bemutatkozó/promo videó:

https://youtu.be/gXCxJAy3pPM

© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia