legalisdj.hu » JászAti
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

JászAti
város: Püspökladány
közösségi média:

zene és videó:

Bemutatkozás, információk

2002. szeptemberében volt az első osztálybulim amit még egy 3cds Aiwa mini hifivel bonyolítottam le. Ekkor kezdődött el minden, szerelem volt első hallásra.
Hamar belekerültem a püspökladányi Karacs Ferenc gimnázium, szakközépiskola, szakiskola és kollégium technikai körébe. Mentorom Köbli János tanár úr kezei alatt tanultam meg a hangosítás fortélyait különböző iskolai rendezvényeken.
Ezáltal elkerülhetetlen volt, hogy a Dorogi Márton művelődési központba is eljussak és több ízben is segítségemet kérték különböző rendezvényeken.
E mellett sógorom által a budapesti Vilmányi Gábor (Exotic, Manhattan zenekarok) féle Vilma Karaoke Team munkáját is segítettem, karaoke estek, szülinapok, céges rendezvényeken voltam lemezlovas és karaoke-technikus.
Általuk bejártam: Budapesten több helyet, Pécs, Veszprém, Paks, Siófok.
Közben folyamatosan képeztem magam az internet és egyéb szaklapok által.
A gimnáziumba 2008. ig tevékenykedtem aktívan. Érettségi után is gyakran vissza vissza jártam
Ezután a sors 2008 nyár elejétől ősz közepéig Spanyolország legdélebbi részére sodort és ott vállaltam munkát, de munka mellett is sikerült bulik közelébe jutni, igaz csak, mint elő zenész (worm up!-os ).
2009. volt az az év amikor felvettek a gödöllői szent István Egyetem, Gépészmérnöki kar, audiovizuális szakasszisztens szakára.
Itt egyetemi szinten tudtam tanulni a hangtechnikát, stúdiótechnikát.
Több helyen is volt alkalmam zenélni, mint lemezlovas.


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2013- Hangulat Retró Klub Püspökladány

© 2011-2019 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia