legalisdj.hu » Marta Vendrey
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Marta Vendrey
város: Paloznak
közösségi média:

zene és videó:

Bemutatkozás, információk

Profi zeneválogatás, remek mixek, állandó pörgés, jókedv és pozitív kisugárzás – ő Marta Vendrey, fiatal feltörekvő dj, aki kiváló szórakozóhelyeken bontogatja szárnyait, a fővárostól egészen a Balaton-partig.

2015 őszén kezdett el profi szinten foglalkozni a mixeléssel. Elvégezte a Mixdown DJ iskolát, ahol olyan profiktól tanulta meg a szakmát mint Hamvai PG, Magyoni L és Revolution. Az oklevél megszerzése után a Liget Club edm arénájában gyakorolt warmup időben, hogy minél rutinosabb legyen, a nagyközönség előtt is helytálljon, nem sokkal utána a városligeti kultúrbisztróban, a Nyeregben tette mixeivel színesebbé a péntek estéket. 2016 nyarán rezidensként helyezkedett el a balatonfüredi SunCity-ben, ahol a 2017-es nyarat is tölti.

„Dj-ként az a legfontosabb számomra, hogy olyan zenéket játszak a bulikban, melyektől az emberek felszabadulnak, pozitív energiával töltődnek fel és boldogságérzet tölti el őket. Szeretném, ha olyan érzéssel mennének haza, hogy jó élni és élvezni az életet, a zenét, a bulizást. Célom, hogy szívük-lelkük kinyíljon a zenére és egész testükben átéljék a zene lüktetését. A house minden stílusirányzatából szívesen válogatok, attól függően, hogy a buli éppen milyen szakaszában tart.” 


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2016-2017 Amarula Bar - SunCity Balatonfüred
2016 Ever Beach Balatonfüred

© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia