legalisdj.hu » Matteo
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Matteo
város: Dunaújváros
web/blog: http://www.artevent.hu
OKJ/OSZK vizsga száma: OSZK 1296
közösségi média:

Bemutatkozás, információk

1984-ben született a jelenlegi lakhelyét is jelentő Dunaújvárosban. Közgazdász diplomával rendelkezik, figyelmét azonban gyermekkora óta a zene és a technika világa köti le. A kezdeti sikerek a középiskolás évek alatt érik, az iskolarádió, illetve egyéb rendezvények oszlopos és meghatározó tagjaként.
2003 tavaszán bemutatkozik az akkor újonnan nyíló dunaújvárosi club, a Kontiki lemezjátszói mögött, majd két éven keresztül heti 3 alkalommal szerepel a club egyik házigazdájaként. Időközben – az akkori jogszabályoknak megfelelően – hivatásos lemezlovas vizsgát szerez az Országos Szórakoztatózenei Központnál. 2005 és 2010 között számos Fejér és Pest megyében, illetve a Balatonnál található szórakozóhelyen és rendezvényen megfordul, mind alkalmi fellépőként mind pedig házigazda Dj-ként. 2009-től egyre több felkérést kap céges rendezvények lebonyolítására, belekóstolva a mobil DJ szolgáltatás lehetőségeibe. Szintén ettől az évtől tagja a Dj Szövetségnek (Magyar Lemezlovas Egyesület). 2011 nyarától napjainkig a Tuborg Tuboarding bulik állandó lemezlovasaként járja az országot, valamint a Meex gondozásában lehetőséget kap a 2011-es Monster Energy Budapest Fridge fesztiválon is.
Az általa vezényelt estek jó hangulatának titka a zenei stílusok sokszínűsége, amely a retro és funky műfajától a mainstream és house zenékig terjed, maximálisan szem előtt tartva a közönség aktuális igényeit.


© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CEST/2.0/DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia