legalisdj.hu » Mr.Horn
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Mr.Horn
város: Dunaújváros
Bemutatkozás, információk

Dj Horn, születési nevén Tóth Norbert 1992-ben látta meg a napvilágot. Már egészen korán általános iskolában kapcsolatba került a zenével a suli bulik kapcsán. Ennek folytatásaként középiskolásan már a helyi szórakozóhelyen pörgette a lemezeket és sajátította el a Dj szakmát. Épp úgy szereti a lágy finom Deep House zenéket, mint a modern house hangzást. Teljesen őrült fickó, pont olyan, amilyet ez a szakma megkövetel, akadályt nem ismer. Mindent megtesz azért hogy a közönséget boldoggá tegye.
2008. telén állt először a pultba és szórakoztatta a közönséget minden gondját, baját félre téve.
Zenei stílusára vissza térve ahogy már említve lett a Deep-House-tól a Modern-House hangzásig, Tech-House-tól a Minimal-Houseig terjed az érdeklődése, de a meghatározó zenei stílus 2013-2014-es évben a Deep-House és Nu-Disco.
Volt lehetősége több szórakozóhelyen zenélni, tudja mi az egész estés ‘szerep’ , de nem esik kétségbe, ha vendég fellépőként számítanak rá.
Még nagyon hosszú út áll előtte és lehetőleg, minél több sikeres bulival!


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2014 Dunafitt Sportcentrum Dunaújváros

© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia