legalisdj.hu » Nieder
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Nieder
város: Budapest
közösségi média:

zene és videó:


Heti Top 20 listám

mainstream tánczene (dance, house, trance, electro, stb.)

1. AVICII feat. RITA ORA: Lonely Together
2. DUA LIPA: IDGAF
3. FELIX JAEHN feat. HIGHT & ALEX AIONO: Hot2Touch
4. FISHER: Losing It
5. LUCAS & STEVE x BRANDY: I Could Be Wrong
6. DUA LIPA: New Rules
7. ROBIN SCHULZ feat. JAMES BLUNT: OK
8. TIËSTO & DZEKO feat. PREME & POST MALONE: Jackie Chan
9. ZONDERLING x DON DIABLO: No Good
10. EARTH N DAYS: Saxology
11. DAVID GUETTA & SIA: Flames
12. CALVIN HARRIS feat. SAM SMITH: Promises
13. DYNORO & GIGI D'AGOSTINO: In My Mind
14. JAX JONES feat. INA WROLDSEN: Breathe
15. EDDIE THONEICK & KURD MAVERICK: Reckless
16. MAROON 5 feat. SZA: What Lovers Do
17. SILK CITY, DUA LIPA ft MARK RONSON, DIPLO: Electricity
18. AXWELL /\ INGROSSO: More Than You Know
19. BOLIER feat. ROYA: One Of Them Nights
20. CALVIN HARRIS & DUA LIPA: One Kiss
Bemutatkozás, információk

Zongora, basszusgitár és gitártanulás után Nieder 2009-ben kezdett el tevékenyen érdeklődni az elektronikus zene iránt, eleinte a Virtual DJ szoftver rejtelmeivel ismerkedve. A hobbizenélés folyamatosan nőtte ki magát, házibulik és gimnáziumi fellépések után a főiskolán kapta meg a lehetőséget, hogy bemutatkozzon a nagyközönségnek is. Ekkoriban a disco house és az electro vonalon lavírozva próbált meg érvényesülni, ami az évek során egyre finomabb zenékre hangolódott. Repertoárja mára első sorban house/g-house/future house vonalon mozog néhány izgalmas kitéréssel az r’n’b, az EDM vagy a technó irányába.

2012-től kezdve egyre több főiskolai bulin kapott szerepet, rendre Budapest legszínvonalasabb klubjaiban. 2014 tavaszán a Liget Club & Bar megkeresésére a hely VIP termének nívóját javítva az év klubja címet elhódító szórakozóhely szombati rezidense lett deep house és nudisco zenékkel szórakoztatva a prémium vendégeket.

A Ligetben 2015 márciusában jött el az áttörés Nieder számára, hiszen a VIP-ból az EDM aréna állandó lemezlovasa lett szombati napokon, valamint minden második pénteken, hétről hétre olyan nevek mellett pallérozódva, mint Antonyo, Szecsei, Cooky vagy DJ Free.

Ezév nyarán a fiatal lemezlovas újabb előrelépési lehetőség előtt állt, felkérést kapott, hogy fellépjen az ország két vezető fesztiválján, a Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon. Emellett csütörtöki rezidensként tűnt fel a siófoki BLTN Gardenben, valamint továbbra is számos egyetemi/főiskolás bulin működött közre. Tagja lett a nagymúltú BGF Unite rezidens gárdájának is, amellyel az ország első számú felsőoktatási bulisorozatának lett a tagja.

Időközben megjelent első saját remixe is Chris Lawyer ikonikus Right on Time-jára, mely egyöntetűen elnyerte a szakma tetszését. Karrierje következő nagy állomása a 2016. évi Snowattack Sí, és Snowboard & Zenei Fesztivál volt a franciaországi Puy St.Vincent-ben, ahol az ország vezetői lemezlovasaival és zenekarjaival léphetett együtt színpadra. Ezzel egy időben a Liget Club & Barban is előrelépett, immáron minden pénteken és minden szombaton szórakoztatja a nagyérdeműt! Következő saját trackje a DJ.Wolffal közösen készített club house vonalú Chinatown, mely az MVX Records gondozásában jelent meg a hazai és nemzetközi piacon. A dal sikerességét jelzi, hogy a német djtunes.com zenei áruház toplistáján egész a harmadik helyig tornázta fel magát.

2016. tavaszán az újonnan, Budapest VII. kerületében nyíló PONT rezidense lett, amivel párhuzamosan önálló éjszakákat kapott fő rezidenciáján, a Liget Club & Barban is. Nyáron újabb fesztiválon ismerhették meg a nevét, ugyanis hatalmas bulit csinálva fellépett az EFOTT fesztiválon is Velencén. Karrierje nagy fordulópontja 2016. novemberében érkezett el, amikor 2,5 év közös munka után elváltak az útjai a Ligettől és szabadúszóként állt neki a hétvégéknek amellett, hogy a Tütü Budapest megkeresésére - klub hirtelen bezárásáig - a hely egyik rezidensi szerepét töltötte be. Ezután a 25 éve töretlenül működő Morrison’s Pubban kapott minden héten saját estet, valamint a veresegyházi Club Meli állandó fellépőjévé vált. 2017. nyarán a város elsőszámú nyitott szórakozóhelye, a Raqpart megkeresésére vállalt újabb rezidens szerepet.

Legújabb saját szerzeménye a Wellhello Tankcsapda feldolgozására, a Fiúk ölébe lányok című dalra készült diszkóhangzású deep house remixe.


Bemutatkozó/promo videó:


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2017- Morrison's Pub rezidens Budapest
2017- Raqpart Rezidens Budapest
2017 East Fest Mezőtúr
2017 Club Meli rezidens Veresegyház
2016-2017 Tütü Budapest rezidens Budapest
2016- PONT rezidens Budapest
2016 EFOTT Fesztivál Velence
2016 Snowattack Sí-, Snowboard- és zenei fesztivál Puy St-Vincent, FR
2015 Cold Hunter Partysítábor Les Orres, FR
2015 Sziget Fesztivál Budapest
2015 BLTN Garden rezidens Siófok
2015 Balaton Sound Zamárdi
2014-2016 Liget Club rezidens Budapest

Hivatalosan megjelent saját dalok/remixek

Évszám Előadó Cím Link
2016 MVX Records Chinatown
© 2011-2018 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia