legalisdj.hu » Sailor
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Sailor
város: Budapest
közösségi média:

Bemutatkozás, információk

Dj Sailor – Ceremóniamester

Fülöp-Nagy Lajos vagyok, sokak által Lala becenéven váltam ismertté, de mostanában inkább a Sailor művésznevem részesítem előnyben. Ezzel egyrészt szeretnék tisztelegni a szívemhez oly közel álló Balatonhoz, illetve a vitorlázás világa előtt. Másrészt arra utalok, hogy ahogy a hajók szelik a hullámokat, illetve a szél fújja a vitorlákat, oly könnyedséggel követem el a zenei stílusok egymásra építését mixeim alatt, az aktuális helyszín igényeit figyelembe véve.

A zene világába több mint 15 éve kerültem be, akkortájt rádiós illetve színpadi műsorvezetőként, ahol rövidesen megbarátkoztam a különböző zenei stílusok sokszínűségével. Gyorsan szembesültem azzal a ténnyel, hogy a jó hangulatú zenei válogatás elkészítéséhez nem elég csak egyféle stílusban otthon lenni, főleg akkor, ha egy egész estés műsor összeállításáról beszélünk. Nem definiálom magam valamilyen stílusú DJ-nek, hanem mindent összefoglalva „Rendezvény Dj” vagyok. Természetesen a műsorom mindig az adott körülményekhez igazítom. Funky-tól a retro-ig, house-tól a pop-, dance-, deephouse slágerekig, az aktuális mainstream-et folyamatosan nyomon követve, naprakész vagyok.

A ceremóniamesterkedést pedig többek között a színpadi rendezvény műsorvezetésben szerzett több éves gyakorlatom, illetve a régebben rádiókban, reklámokban is kedvelt hangomnak köszönhetem. 2012-ben történt, hogy először felkért egy ismerős pár, hogy vegyek részt az esküvőjükön vőfélyként, de a klasszikus stílust gyorsan ötvöztem az aktuális „divatos” ceremóniamesterkedéssel. Az este hangulata egyből magával ragadott. Azóta is rendszeresen dolgozom, mint ceremóniamester. Az utóbbi években már az esküvők szervezésében is részt veszek, a legapróbb részletekig szoktam segíteni a pároknak, a tapasztalataimat megosztva együtt szoktuk felépíteni az estét, hogy minden tökéletes legyen.


Bármilyen kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzám rendezvényetekkel kapcsolatban a facebookon, vagy elérhetőségeim bármelyikén!

E-mail: fnlala@gmail.com


© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia