legalisdj.hu » Stevie Gonzales
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Stevie Gonzales
város: Budapest
web/blog: http://www.steviegonzales.hu
közösségi média:

Bemutatkozás, információk

Nagy István AKA Stevie Gonzales a 2000-es években vált az elektronikus zene rabjává. A budapesti clubélet, az éjszaka lüktetése annyira megfogta, hogy innen már egyenes út vezetett a lemezjátszók mögé. Ebben az időszakban zenéjére Terry Lee Brown Jr és Timewriter hangzása hatott a legerőteljesebben.

Az elmúlt 12 év során több saját rezidenciát is magáénak tudhatott. Hét évig rádió műsora volt az FM107.3-on, 2 évig zenei műsort vezetett a Fix.Tv-n, valamint a fellépések mellett az internetes rádiózásba is belekóstolt a Power FM csapatával, ahol 2009 óta saját mixműsorral jelentkezik.

Budapest híres a gasztronómiáról, történelméről, a borkultúráról, az éjszakai életről és a pornó iparról. Stevie az Európa szerte híres erotika kiállítás rezidenseként 4 évig szolgáltatta a zenei aláfestést a fülledt erotikára vágyóknak.

Az elektronikus zene szeretete, a fellépések és a rádiós mixek alatt lecsapódott érzések és tapasztalatok predesztinálták Stevie-t a produceri karrier irányába történő elmozdulásra. Mentorai (Pacsai Márk - Markanera, Krajczár Péter - Krash) szárnyai alatt nevelkedett, amíg úgy nem érezte, hogy kiléphet a hazai és a nemzetközi porondra. Jelenleg Kolumbiai, Olasz és Angol kiadók mutatnak erős érdeklődést produceri munkái iránt. Több kiadóval áll szerződés előtt.

Stevie szettjeit a deep, soulfull és tech house hatja át fűszerezve progresszív és Nu Disco elemekkel. A lényeg a mély érzelmek átvitele.

Stevie által az elektroikus zenei életben eltöltött 12 év miatt biztos lehetsz benne, hogy a fellépései során előhúz pár meglepő trükköt a tarsolyából.

Mixek, Produceri munkák itt érhetők el:
http://soundcloud.com/steviegonzales


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2009-2011 PowerFM House rádióműsor minden csütörtökön Budapest
2009-2010 Fix.TV elektronikus zenei műsor műsorvezetője Budapest
2006-2010 Az erotika kiállítás rezidense Budapest
2005 Living Bridge rezidens Budapest
2004-2011 FM 107.3 - Mixműsor minden pénteken Budapest

© 2011-2019 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia