legalisdj.hu » Szigeti
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!
Szigeti
város: Csongrád
Bemutatkozás, információk

Az Astoria nevű amatőr zenekarunkkal ugyanazon a napon tettük le az ORI-vizsgát (akkor még az Országos Rendező Iroda adott ki előadóművészi engedélyt!), mint az EDDA. Már abban az időben is diszkózgattam a zenekarunk koncertjeinek szünetében. Nagyjából 1973-tól már csak a diszkózással foglalkozom. Elsősorban retro-párti vagyok, de mivel azt vallom, hogy a dj nem a saját, hanem a közönség szórakoztatására játszik zeneszámokat, minden stílusban igyekszem naprakész lenni.
Jó néhány helyen diszkóztam az elmúlt 40 évben. 1979-től 1990-ig voltam a csongrádi Csuka Disco - mostani szóhasználattal - rezidense. Akkor 100 km-es körzetben ez volt a legfelkapottabb diszkó. 1990-től '94-ig játszottam a szintén csongrádi Flamingó Disco-ban, és vele párhuzamosan a szentesi Panoráma Disco-ban.
1990. óta vezetem a saját nyári szórakozóhelyemet, a Happy Day Discot a Körös-torokban (a Tisza és a Hármas Körös torkolatánál). Nagyon sok esküvőn, városi rendezvényen, céges és családi buliban diszkóztam, és mindig arra törekedtem, hogy fergeteges hangulatot teremtsek. Ha a buli menete engedi, teljesítem a kéréseket is.


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2013. 08. 1-4. Körös-toroki Napok (4 napos fesztivál több zenei stílusban - mainstream, electro, rock stb.) Csongrád
2004., 2005. TF Napok (Testnevelési Főiskola 3 napos rendezvénye minden évben) Budapest

© 2011-2020 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia