legalisdj.hu » Zozyka
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Zozyka
város:
web/blog: http://zozyka.hu
közösségi média:


Heti Top 20 listám

mainstream tánczene (dance, house, trance, electro, stb.)

1. Dj Hlásznyik: Need
2. Prunk: That Groove
3. Chris Stussy: The Fallen
4. Raar: The Black
5. Salski: Mighty Touch
6. Indio Slow: Broken Dreams
7. Michael Mashkov: Without You
8. Stones: Shake This
9. Cable Tie: I Know
10. Max Chapman: Crimson
11. Antoan: Dancin`
12. Crossfield: Gathering
13. Miro: Because of You
14. Greg S: Nigmo
15. A Trak: Are You Ready
16. Karl Vincent: Interlude
17. Kinky T: Acid Cake
18. Russ Yallop: Coast To Coast
19. Aura Hadkis: Like 99
20. Alex Mine: Follow Me
Bemutatkozás, információk

Remélem, elnézitek nekem, de nem fogok hosszú és szép, kerek beszámolót írni eddigi életemről, mert annak soha nem lenne vége! Ha voltál már "nálam", tudod miről van szó. (Remélem soha nem mentél haza csalódottan!?) Amennyiben eddig nem voltál olyan rendezvényen, amin én szolgáltattam volna a zenét, akkor eljött az ideje belecsöppenned az igazi pezsgésbe! Látogass el a következő bulimra!

Nos, azért mégis néhány szóban magamról is: 2003 óta foglalkozom aktívan zenéléssel. Ez idő alatt rengeteg változáson mentem keresztül, értve ezalatt a stílust vagy akár a technikát. Még 2000-ben ragadt magával a zene, és azóta nem tudok tőle szabadulni. Viszont, ha jobban belegondolok, már 3-4 éves koromban is rendszeresen kipakoltam a konyhából a lábasokat, székeket, habverőket, fakanalakat, és ezeket használtam dobolásra, a család nagy örömére.
Természetesen én is végigjártam a kötelező lépcsőket, mint mindenki! Én is az iskola rádióval és a „suli-bulikkal” kezdtem, de akkor még fogalmam sem volt arról, mi is az az ütemre keverés, mik is azok a negyedek, nyolcadok, stb., habár ének-zenéből soha nem voltam rossz. Aztán 13-14 éves koromban megismerkedtem, egy akkor dj-ként dolgozó úriemberrel, akivel szoros barátságot kötöttünk. Eljött a gyakorlás ideje. Akkoriban, mint szerintem mindenki, én is a számítógéppel próbálkoztam. Később jött ez első úttörő a DJ CD lejátszó. Akkor még a környékünkön volt egy hosszú nyári fesztiválsorozat, melynek a szervezője egy akkor már veterán DJ felajánlotta, hogy megtanít zenélni. Sajnos ezt akkor még nem tudtam értékelni, pedig sok ügyes-kezű dj volt a tanítványa. Ezt azóta is bánom!
Ezek után autodidakta módon és a dj barátom segítségével próbáltam csiszolgatni a tudásomat. Természetesen nem voltam egyedül, ugyanis a baráti körből többen is érdeklődtek eme szakma iránt. Voltak akik lemorzsolódtak, és vannak, akik még ma is űzik az ipart. Coly barátommal mind a mai napig, amikor csak lehet, együtt csináljuk a bulikat (immár 5-6 éve).

És most a technikáról: Míg a legtöbben modernizálják az eszközeiket, addig én egyre inkább mentem vissza az időben. Egyre inkább szerettem volna érezni a kezem alatt a zenét, így 2007-ben vettem 2db-ot az etalonnak számító Technics Sl-1210mkII típusú dj lemezjátszóból. Nagyon megszerettem őket, azóta is van mindig legalább 2db (bár volt amikor több is volt). Viszont, mivel a lemezek elég nehezek és elég sok hátulütője van, ezért kompromisszumot kellett kötnöm… "Digitalizáltam magamat!" Hogy ez mit is jelent? Akkoriban még hazánkban eléggé gyerek cipőben járt ez a technika, amely a tengerentúlon már elég régóta hódít, melynek a neve TIMECODE. Manapság már egyre többen használják, de ahogy volt időm most már szinte az ország minden területén fellépni azt kell, hogy mondjam, kis hazánkban még mindig nagy újdonságnak számít. Pedig ez a jövő! Bármennyire is tiltakozunk ellene, eljön az az idő, amikor a dj egy hatalmas érintőképernyőn fog dolgozni. Bár lehet, hogy addigra már nem is lesz szükség dj-re...

Jelenlegi pult technika:
Pioneer Djm 2000/Djm 800 keverő és Pioneer CDJ 2000 lejátszók

Elmondhatom továbbá magamról, hogy hála az égnek, volt már szerencsém kicsikhez és nagyokhoz is, sztár dj-kel is dolgoztam már együtt, kis helyen és nagy helyen is.

Zenei stílusomról röviden:

Ha rövid szeretnék lenni, csak annyit írnék: Minden, amire táncolnak, minden, amitől a buli pörög. Napjaink és "mindenidők" slágerei!!!! Kicsit részletesebben: Elsősorban azoknak játszok zenét, akik buliznak, táncolnak, csinálják a hangulatot. Másodlagosan a főnök (hely tulaja) illetve az ő kérése a meghatározó.

Zenei műsoraimat elsősorban napjaink rádió és club slágereiből állítom össze de természetesen egy jó buli kihagyhatatlan kellékei a:
RETRO, R&B, Funky, Rock&Roll (Rockabilly), Latin, Latin-House, Hip-Hop,Dancehall, Funk-house és még sorolhatnám.
Mint már említettem az elsődleges cél, hogy mindenki jól érezze magát és egy felejthetetlen buli emlékével térjen haza másnap :D

2007 december óta a Magyar Lemezlovas Egyesület, és a MAHASZ éves átalányfizető tagja vagyok.


Fontosabb referenciáim

Évszám(ok) Klub, rendezvény, stb. neve Település
2011- Cola Republica Nagykanizsa
2011- Viviéra Beach Keszthely
2011- Mad World Budapest
2011 Cola Club Nagykanizsa
2011 Club Babylon Békéscsaba
2011 EFOTT Szolnok
2010-2011 Casanova , Dürrer Kert Budapest
2010-2011 BME Egyetemi Napok Budapest
2010-2011 Budapesti Corvinus Egyetem Budapest
2010- Stones Club Keszthely
2010 Golden Spring Party Reloded Bárány Attilával Budapest
2010 Golden Spring Party I Budapest
2010 Fridge Festivál Powered by. Monster Energy Budapest
2009-2011 Ice-Ice Party pesterzsébeti Jégcsarnok
2009-2010 Livingroom Budapest
2009-2010 Viktória Bár Gyenesdiás
2009-2010 Shark Keszthely
2009 Boszorkánytanya Tapolca
2009 Club Inside Keszthely
2009 Beach Party Tiszalök
2009 R-Klub Budapest
2009 Magyar Tenger Disco Vonyarcvashegy
2008-2009 Viki Cafe Gyenesdiás
2008 John's Pub Keszthely
2004-2007 Balaton Disco Balatonberény
(2009-2010 Afri Cafe [BCE] Budapest

© 2011-
Warning: date() [function.date]: It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected 'Europe/Berlin' for 'CET/1.0/no DST' instead in /home/eqrdef/wwwroot/legalisdj.hu/index.php on line 697
2017 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia