legalisdj.hu » Bazsx
A Magyar Lemezlovas Egyesület (DJ Szövetség) tagjaként, a szerzői jogi törvény előírásainak megfelelően dolgozó DJ-k oldala
Oszd meg!

Bazsx
város: Sopron
web/blog: http://www.djbazsx.com
közösségi média:

zene és videó:


Heti Top 20 listám

mainstream tánczene (dance, house, trance, electro, stb.)

1. Mano Tiro: Havana 1959
2. Muzikfabrik: U & ME
3. Muzikfabrik: This Is My Life
4. Mano Tiro: Robles
5. Hansol: My House
6. Reelow: Says
7. Muzikfabrik: Change My Mind
8. Zoltan Kontes: Street Knowledge
9. Stereo For Two: Flamenco
10. Jokki: Loose Control
11. David Eye: Need You
12. Yamil: Excite Your Soul
13. Stamusic: Clap
14. Jabocca: In Luv
15. Tom Forester, Kava Groove: Prozak
16. Mike Newman: Flash Beat
17. Canard: Afrika
18. The Deepshakerz: Joy Fever
19. 5Prite: New Jack Groove
20. Muzikfabrik, Anatoly Frolov: Leaving
Bemutatkozás, információk

Történetem 1987-ben kezdődött, de itt ugranék is pár röpke évet, hiszen onnét lesz számodra érdekesebb a sztori… Öt évesen már a walkman szerelmese voltam, majd az 1990-es évek rádiós műsoraiba, zene tv-k világába is belemerültem az iskola mellett. Imádtam a bulvárt, a médiát, s mindent, ami a zenével kapcsolatos volt. Tizenhárom évesen jöttek az általános iskolai bulik: suli diszkó, farsang, majd iskolarádió.
Középiskolás koromban egy jó barátnak köszönhetően bekerültem az akkori “Scampolo Club”-ba. Itt említeném meg Koppándi Zsoltot, valamint Mayer Kornélt. Az előbbi úriembertől tanultam meg az akkori technikás mixelés minden apró részletét. Azután jött a 2000-es évek méltán szeretett soproni diszkója a “FREE Style Disco”, ahol 2004-től 2010-ig voltam állandó lemezlovas a keddi egyetemista és a szombati telt házas bulikban egyaránt. Ott tanultam meg Angler Zsolt- tól, a mikrofonos konferálást, valamint a hangulatfokozás technikáját. Ez idő alatt nyertem városi dj versenyt az akkori “Colosso Club” rendezésében. Megyei versenyen pedig negyedik helyezést értem el. Játszottam saját szervezésű bulikon, valamint rengeteg rendezvényen vendég dj- ként is.
2010-es évek óta esküvőkön, születésnapokon, céges és privát rendezvényeken szórakoztatom saját technikával “mobil- dj” ként a közönséget.
2019-óta a soproni “Sky Bar & Lounge” dj- je ként is láthattok illetve hallhattok havi rendszerességgel, ahol a 2000-es években általam játszott kedvenceimet “Sky Dance” valamint napjaink zenéit “Sky Night” party néven pörgetem.


Bemutatkozó/promo videó:


© 2011-2021 Legális DJ | DJ Szövetség | DJ Tudásbázis
powered by lightmedia